Menu
image description

Room with a View

27 augustus 2020

Room with a View

‘Room with a view’ is de titel van de tentoonstelling die te zien is tijdens de maanden september en oktober in het stadhuis. De tentoonstelling laat tekeningen zien van de kunstenaars van de Wijde Doelen die noodgedwongen thuis hebben gewerkt, vaak vanuit hun eigen kamer of, als zij daarover beschikten, een tuintje. Spontaan op zoek naar een geschikt onderwerp in hun vertrouwde woonomgeving.

We worden meegenomen in een persoonlijke, soms intieme wereld, waarin de meest vanzelfsprekende zaken zoals een vertrouwd uitzicht uit het raam ineens met nieuwe ogen bekeken wordt.

Ateliers de Wijde Doelen gaat inmiddels weer langzaam open voor de kunstenaars, maar wij willen u de resultaten van deze unieke periode niet onthouden. Een uniek ‘document’ in de bijna dertig jaar dat de Wijde Doelen bestaat!

Deze expositie is van 1 september tot en met 28 oktober 2020 - gratis toegankelijk en tijdens kantoortijden - te zien in het stadhuis, Stadhuisbrug 1, Utrecht. Gunt u elkaar de ruimte bij het bewonderen van het werk en volgt u de aanwijzingen in het gebouw op? Welkom!


Shen van der Knaap -juni 2020