Menu
image description

Impactdays Bijenkorf Utrecht

22 november 2021

Impactdays Bijenkorf Utrecht

Tijdens The Impact Days op 19, 20 en 21 november staat Bijzonder in de Bijenkorf in Utrecht. Daar zijn we blij mee! Voor Bijzonder een kans om producten van de ‘makers’ voor een breed publiek zichtbaar te maken. Mét hun verhaal. Voor bezoekers van de Bijenkorf een kans om deze prachtige producten te zien. En, de makers te ontmoeten en aan het werk zien.

Wat kun je zien?
Je ziet producten van makers die werken bij Reinaerde, de Meubelwerf, Bartiméus, Leger des Heils en de Tussenvoorziening. Zoals: ons krukje, lampen, snijplanken, ansichtkaarten, keramische kunst, een tulpenvaas en producten van spijkerstof. Op vrijdag zijn makers van Reinaerde aan het werk. Op de andere dagen zijn er tafelgesprekken.

Kom je ook?
Wanneer: 19, 20 en 21 november tijdens openingstijden Bijenkorf
Waar: Bijenkorf Utrecht, Sint Jacobsstraat 1A in Utrecht

Waarom doen we met The Impact Days mee en staan we bij de Bijenkorf?
Vier grote gemeenten, waaronder Utrecht, willen Nederland kennis laten maken met next level ondernemen. En bieden ondernemers, die werken aan een eerlijke en duurzame toekomst, tijdens The Impact Days een podium om zich meer zichtbaar te maken. De Bijenkorf biedt ons het fysieke podium om onze producten en de bijbehorende verhalen in het echt te laten zien.

https://www.bijzondereproducten.nl/nieuws/bijzonder-in-de-bijenkorf-in-utrecht/