Menu
image description

Beeindigd - Monsterlijke expositie

27 november 2020

Beeindigd - Monsterlijke expositie

Helaas kan de Outsider Art Galerie nog steeds haar deuren niet openstellen voor publiek. Om de tentoonstelling 'Monsters" toch zichtbaar te maken is er een pagina aangemaakt op de website waarop de meeste kunstwerken te zien zijn. De Galerie kijkt nog even wat er na 9 februari gaat gebeuren. Het streven is om in ieder geval ook nog 1 week in real live te zien te zijn.

Bekijk de online expositie

Te zien vanaf 28 november: MONSTERS!
Curator, fotograaf en alleskunner Jan Hoek ging in Nederland en Belgiƫ op jacht naar monsters in outsider art. En hij vond er heel wat! Griezelige, lieve, groene, grote en kleine in alle maten, kleuren, materialen en verschijningsvormen. Voor iedere kunstenaar heeft de verbeelding van het monster een andere betekenis. Voor sommigen een uiting van innerlijke onrust en demonen, voor anderen een rijke inspiratiebron uit dromen, verhalen, games, films of andere culturen.

Openingsevent 10 december 15-18 u. Reserveer je tijdslot hier outsiderart@cordaan.nl

Deelnemende kunstenaars: Mies van der Perk, Hein Dingemans, Callam de Ruijter, Romano Aminta, Klaus Compagnie, Niels-Jan Tavernier, Lien Anckaert, Chris Weijers, Jessica Magnin, Lewis Parrington Stack, Anke Stoel, Christa Hamer, Viresh Paltie, Marcello Stokhof, Gerben Krol, Wieno Rodenburg, Desmond Tjon A Koy, Chris Dierdorp, Rudy de Gruyl, Bo Verlinden, Jacquelien Gosschalk de Leeuw, Max Carper, Benjamin Pelnecker en Youssef Boucenna.

MONSTERS!
28/11/2020 - 10/1/2021
Outsider Art Galerie
do t/m zo 12 - 17 u