Menu
.

.

Atelierwinkel en Kunstuitleen

Ben je op zoek naar een uniek en betaalbaar kunstwerk? Een beeld voor in de tuin of een bijzonder cadeau? In de atelierwinkel van De Wijde Doelen is voor iedere smaak wel iets moois te vinden! Naast onze eigen kunstwerken verkopen we ook andere producten, zoals ansichtkaarten, boeken, servies, verjaardagskalender en een bijzonder kunst-kookboek.

In samenwerking met atelier 't Rondeel in Wijk bij Duurstede zijn wij in he najaar van 2019 gestart met een kunstuitleen.

Lenen voor particulieren
Onze kunstuitleen kost 70 euro per jaar. Voor dit bedrag mag u continue twee schilderijen lenen. De maximale leentermijn voor een schilderij is een jaar. Als het schilderij na deze termijn niet door iemand anders is besproken, kunnen we deze termijn verlengen. U mag zo vaak van kunst wisselen als u wilt.

Lenen voor bedrijven
Onze collectie is bij uitstek geschikt voor het verfraaien van een kantoor en werkomgeving. Onze kunst kan uw imago versterken. Een schilderij lenen kost 55 euro per jaar. Vanaf 5 schilderijen geldt een korting van 20 procent. Bij zeer grote aantallen is meer korting bespreekbaar.

De maximale leentermijn is een jaar. Als het schilderij na deze termijn niet door een ander lid is besproken, kunnen we deze termijn verlengen.
In overleg en tegen een vergoeding komen wij bij u langs om de collectie te wisselen.
Mail of bel voor meer informatie over prijzen en voorwaarden.

Webwinkel
Een aantal producten kunt je bestellen via www.hetwerkvan.nl