de wijde doelen

Nieuws


CASH & CARRY!
14-11-2018

Vanaf 24 november pakt Kunstliefde weer uit met betaalbare unieke bijzondere leuke originele kunstcadeaus voor de feestdagen! CASH & CARRY! inpakken en meenemen. Kunst van o.a. Ateliers De Wijde Doelen en design toonaangevende  en veelbelovende ontwerpers.

» www.kunstliefde.nl

Werk van Derk
29-08-2018
Er komt een te gek boek over het 25 jaar kunstenaarschap van Derk Wessels. \'Werk van Derk\' is een boek dat verrast, vrolijk stemt en vooral blijft boeien. Wil jij ons helpen dit boek te realiseren?Voor meer informatie over de crowdfunding kunt je contact opnemen met Femke Riel via telefoonnummer 06-13855274 of per mail femke@hetwerkvan.nl.Intekenen voor één van bovenstaande sponsor-opties? Dat kan via de webshop op deze site maar de bestelling mag natuurlijk ook per mail geplaatst worden.    Werk van Derk – Crowdfunding pakket 1 – Boek per voorinteken...» www.hetwerkvan.nl/werk-derk-crowdfunding/

Crowdfunding gestart voor studiereis naar Frankrijk.
14-08-2018

Door de eeuwen zijn kunstenaars van grote invloed geweest op elkaars ontwikkeling. Dat geldt niet alleen voor de reguliere kunstwereld, maar zeker ook voor beoefenaars van outsider art, zoals de kunstenaars van Reinaerde Ateliers de Wijde Doelen en ‘t Rondeel. Daarom willen zij dit najaar, van 17sept t/m/ 21 sept. 2018, een 5 daagse inspiratiereis naar Frankrijk maken. U kunt ze helpen om die droom te verwezenlijken en daarmee hun kunst naar een hoger plan te tillen.

Lees meer »